26 December 2008

Libelula

Un design simplut pe unul din cele 3 tricouri mov pe care le-am pictat saptamana asta. Nu stiu daca cea pentru care era cadoul e biolog sau nu...

20 December 2008

Pete

Tricou pe care am avut de acoperit muuulte pete :)
Cubul Rubik pe care l-am desenat e pentru autisti.

17 December 2008

Chrysler Building

Acest Art-Deco-Symbol al anilor '30...
M-am jucat putin in illustrator si cu ocazia asta am invatat cum se fac norii (nu, nu e nimic complex, doar ca nu ma pricep la efecte deloc :">)
Personal imi place mai mult prima varianta. Pare ca bate soarele direct in ferestre si ii da un aer mai dramatic :)


15 December 2008

Buburuze (2)

Buburuze care ies dintr-o cutie. Nimic neobisnuit...

13 December 2008

Cocktail

L-am desenat acum cateva luni, dar era complet diferit. L-am modificat ieri si m-am gandit sa-l pun pe blog, de umplutura, ca de obicei :))

11 December 2008

Wakka wakka wakka

A doua pereche de blugi pe care o pictez. Prima nu a ajuns pe blog ca nu am apucat sa-i fac poza :(
Modelul e simplu: una bucata pacman + 3 fantome. Mi-ar fi placut sa le fac colorate, dar nu a vrut Diana, ca i-ar fi fost greu sa se asorteze :)) In final ne-a placut amandurora :)




PS: Pentru cine nu stie, "wakka wakka wakka" e sunetul pe care il face pacman :D

08 December 2008

Logo



Asta e primul lucru cu adevarat serios pe care il fac (nu ca tricourile n-ar fi serioase...). Ieri a fost lansat site-ul CeRecomand.ro, iar Etherfast a avut suficienta incredere in mine cat sa lase logo-ul pe mana mea :)
Nu e cine stie ce chestie complexa, dar e un inceput.

07 December 2008

Concurs (2)

Asta a fost un desen cu care am participat la un concurs de stickere organizat de KickBack. Totusi prin nush ce manarie nasoala, desenul nu a ajuns la ei... Oricum, la final am vazut ca a castigat un tip cu un desen foarte foarte valoros si mult mai plin de imaginatie ca al meu :P

03 December 2008

Pop Art


Prima mea incercare de pop art (e in stilul lui Roy Lichtenstein, care facea serigrafii dupa benzi desenate americane). Tipa e Scarlett Johansson, in caz ca a iesit chiar foarte prost :))
Disclamer: la dimensiuni mici, patternul cu buline pare discontinuu, dar nu e. L-am masurat in Illustrator la zoom maxim...
Astept pareri :D