29 August 2010

Caiet (VI)

Desenul asta a fost prima mea incercare de jucare in Illustrator. In seara in care m-am gandit sa il instalez am testat toate uneltele mai facile: pen tool pentru Mickey Mouse, live trace-ul pentru canapea si blend tool pentru fundalul cu multe dungi. Am printat ilustratia pe o foaie dictando veche de vreo 30 de ani (i kid you not, bunicul meu le strangea pentru ca folosea multe si acum foile sunt ca niste scoarte galbene numai bune pentru desenat pe ele! Pacat ca au ramas putine...) si am lipit-o in caiet.

25 August 2010

Caiet (V)

Marker negru pe vopsea galbena. Da, aceeasi de pe tabloul asta :) Bugetul restrans te impinge la reciclari...

22 August 2010

Caiet (IV)

Desenul asta a evoluat foarte dubios. Ideea initiala era sa fac intrarea intr-un cinema, cu frontonul ala pe care lipesti litere. Desenand schita in creion mi-am dat seama nu numai ca n-am nici un fel de treaba cu talentul, dar si ca imbecil fiind nu stiam cum arata o fatada de cinema... Am incercat sa suplinesc asta cu niste hasuri "artistice", pe care le-am facut insa cat se poate de gresit. Le-am remediat mazgalind totul la maxim si facand haz de toata tarasenia atribuindu-ifestivalul cu



Si ca sa ii dau tenta de hartie veche, uzata, mancata de vreme, am folosit dosul paginii pe post de farfurie de pe care am mancat niste paste cu legume (rosii, ardei, ciuperci si alte prostii). Partea misto a fost efectul genial :D Partea naspa a fost ca a trebuit sa tinem foaia izolata de restul caietului cu niste oferte de hypermarket. In plus, a trebuit sa stea la aerisit 3 saptamani pe balconul lui Vlad.

19 August 2010

Caiet (III)

De data asta am facut si eu doua desene, primul fiind o legatura cu desenul precedent. S-a luat pe verso markerul foaia ar fi devenit inutilizabila asa ca am facut eu un desen rapid. Ambele desene sunt facute in creion colorat si ambele erau ingrozitor de vii acum un an! In timp s-au tot frecat stand una peste cealalta si s-au mai estompat.

15 August 2010

Caiet (II)

Primul meu desen pe caiet. Tempera ieftina si marker :)

Caietul incepe cu doua desene de-ale lui Vlad si al meu reprezinta raspunsul la fiecare (tempera la primul, iar scrisul la cel de-al doilea).

12 August 2010

Caiet (I)

In clasa a 12a am inceput impreuna cu Vlad (la initiativa lui) un caiet de desene comun in care fiecare desen va fi replica la precedentul. Faptul ca intre timp ne-am indepartat de ideea initiala este partea a doua, insa in final a iesit ceva foarte foarte dragut. Cum Vlad studiaza peste mari si tari si caietul fusese la el, abia acum mi-a reintrat in posesie, prilej cu care m-am gandit sa il impartasesc cu cei 2 vizitatori ai blogului (ambii ajunsi cautand BDSM pe google). Voi publica doar desenele mele, pentru ca pe ele am copirait.

In prima parte delectati-va cu coperta, ajunsa asa dupa luni de flendurire intre mine si Vlad, fiecare adaugand cate ceva. Mai era o poza lipita in stanga jos insa a pierdut in lupta cu timpul.