08 January 2009

Violenta

In mare parte mesajul e: mai usor cu dulciurile. In plan era o ciocolata, dar pe verdele inchis arata mai bine un M&M (ar fi fost mai misto daca ii faceam si initiala pe piept, dar nu m-am prins la timp).
Habar n-am pentru cine a fost, dar toti care treceau pe langa mine cand il pictam ma intrebau daca e pentru o dentista :))


edit: pentru cei care ma au in reader (google zice ca-s 13), postul apare de doua ori pentru ca aseara au fost probleme cu serverul si nu imi incarca poza.

8 comments:

  1. nu apare de doua ori asa ca poti sa scoti editul ;)

    ReplyDelete
  2. te sfatuiesc sa iti faci o baza d date cu toate desenele, ca un album.asa le vedem pe toate si poate ne apucam de cumparat

    ReplyDelete
  3. Baza de date e tot blogul :) Iar desenele pe care le fac eu in timpul liber le gasesti la tagul "illustrator" ( http://flo-s-wear.blogspot.com/search/label/illustrator )

    ReplyDelete
  4. tre'a sa faci o culoare mai de bomboana, mai rosiatica si mai tipatoare. :-?

    ReplyDelete
  5. Initial desenul era cu o ciocolata, dupa cum am scris si in post, dar am vrut sa fie ceva mai deschis la culoare decat tricoul, sa contrasteze :P

    ReplyDelete
  6. Evident ca mi-a comentat cu contul lu mihai... sistem cretin de semnaturi...

    ReplyDelete
  7. tare rau :D

    ReplyDelete
  8. Bomboana arată ca o boabă de mazăre. Eu asta am zis că e înainte să citesc textul, așa că mă întrebam ce rău le face mazărea dinților.

    ReplyDelete