22 August 2010

Caiet (IV)

Desenul asta a evoluat foarte dubios. Ideea initiala era sa fac intrarea intr-un cinema, cu frontonul ala pe care lipesti litere. Desenand schita in creion mi-am dat seama nu numai ca n-am nici un fel de treaba cu talentul, dar si ca imbecil fiind nu stiam cum arata o fatada de cinema... Am incercat sa suplinesc asta cu niste hasuri "artistice", pe care le-am facut insa cat se poate de gresit. Le-am remediat mazgalind totul la maxim si facand haz de toata tarasenia atribuindu-ifestivalul cu



Si ca sa ii dau tenta de hartie veche, uzata, mancata de vreme, am folosit dosul paginii pe post de farfurie de pe care am mancat niste paste cu legume (rosii, ardei, ciuperci si alte prostii). Partea misto a fost efectul genial :D Partea naspa a fost ca a trebuit sa tinem foaia izolata de restul caietului cu niste oferte de hypermarket. In plus, a trebuit sa stea la aerisit 3 saptamani pe balconul lui Vlad.

2 comments:

  1. oo da..si inca mirosea si dupa atata timp..asta mi-l amintesc, insa restul chiar nu mai am idee :))..nice job. ceva noutati?

    ReplyDelete
  2. Semeni la faza asta cu tata: ai un talent deosebit in a te jigni pe tine insuti :))))

    ReplyDelete