15 July 2012

Jocuri Android



Am scris un articol despre aplicațiile de Android pe care le folosesc așa că e firească o continuare despre jocurile care mi-au plăcut pe aceeași platformă.
Towers N Trolls - Este jocul cu care mă lupt acum. L-am jucat prima dată pe o tabletă de 10” de la Samsung, dar a trebuit să iau totul de la început după ce am dat-o înapoi (se vedea excelent!) Este în stilul tower defense și devine din ce în ce mai interesant și complex pe măsură ce avansezi în stagii. Problema e că trebuie să joci fiecare nivel de câteva ori pentru a putea debloca următoarele stagii fără a le cumpăra pe bani reali.

Defender 2 - Un joc simplu și liniar, dar care te ține captivat. Controlezi o cetate și trebuie să tragi cu o balistă în monștri, câștigi bani și cristale pe care le poți folosi pentru îmbunătățiri la atac, apărare sau vrăji. Deși jocul nu se schimbă absolut de loc de la primul nivel până la infinit, faptul că poți alege modul în care îți dezvolți cazemata îl face mai interesant.

Word Search - Clasicul puzzle de găsit cuvinte într-o tablă de litere aparent aleatoare. Este foarte bine gândit, mulându-se pe dimensiunea ecranului (pe o tabletă ai considerabil mai multe cuvinte de găsit). Are setări pentru dimensiunile literelor, culori / contrast, poți alege între o tonă de limbi și ține și high score-uri.

Temple Run - Ești fugărit de maimuțe și trebuie să ai grijă să nu cazi de pe pasarela îngustă și plină de gropi, dar în același timp să și iei toate bonusurile presărate pe drum. Devine progresiv mai dificil, dar deblocând upgrade-uri și bonusuri devine mai captivant. Abia aștept să joc Temple Run: Brave.

La categoria puzzle jocurile mele preferate sunt Slice it (trebuie să împarți forme geometrice în porțiuni de arii egale) și One Touch Drawing (trebuie să desenezi figura dată fără a ridica degetul de pe ecran sau a trece de două ori peste aceeași muchie).

Cred că e inutil să mai menționez clasicele: seria Angry Birds, Fruit Ninja sau Ninjump.

No comments:

Post a Comment